kék hírek

2019.10.24. 10:00

Hírek Fejér megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

police

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesethez kértek rendőri segítséget 2019. október 23-án délelőtt a 8203-as és a 8204-es számú utak kereszteződésébe, ahol egy Iveco típusú tehergépjármű 44 éves isztiméri vezetője, a kihelyezett elsőbbségadás kötelező jelzőtábla utasítását figyelmen kívül hagyva, nem biztosított elsőbbséget egy szabályosan közlekedő Yamaha típusú motorkerékpár 57 éves magyaralmási vezetőjének, ezért összeütköztek. A baleset következtében egy személy könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

A rendőrök Székesfehérváron, a Gellért utcában ellenőriztek 2019. október 23-án délután egy személygépjárművet és annak utasait. A gépjármű átvizsgálása során több csomag, alufóliába csomagolt, zöld növényi törmelék került elő, ezért a járőrök a 20 éves, valamint a 29 éves várpalotai lakosokat elfogták, a helyi rendőrkapitányságra előállították, majd ellenük büntetőeljárást indítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában