HÍREK FEJÉR MEGYÉBŐL

2019.08.30. 11:00

Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei

Ittas vezetőkkel és súlyos testi sértés miatt körözött személlyel szemben intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Székesfehérváron 2019. augusztus 29-én a kora délutáni órákban egy elektromos kerékpárral közlekedett az a 67 éves helybeli férfi, aki nem jól választotta meg kerékpárja sebességét, ezért elesett és könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök a balesettel kapcsolatosan a helyszínen megállapították, hogy a férfi a közlekedése előtt alkoholt fogyasztott. A székesfehérvári rendőrök szabálysértési eljárás keretében vizsgálják az eset körülményeit.

Kápolnásnyéken egy helybeli lakos még ugyanezen a napon délután egy parkolóban kezdett tolatni autójával, amikor nekiütközött egy oszlopnak és egy másik parkoló autónak is. A jármű vezetője ezt követően adatai hátra hagyása nélkül távozott a helyszínről. A járőrök rövid időn belül megtalálták a férfit, aki vezetése előtt alkoholt fogyasztott. A balesetet a gárdonyi rendőrök büntetőeljárás keretében vizsgálják.

Az esti órákban a székesfehérvári rendőrök igazoltattak egy 29 éves helybeli lakost, akiről megállapították, hogy ellene a Székesfehérvári Rendőrkapitányság körözést adott ki súlyos testi sértés elkövetése miatt. A férfit a járőrök elfogták és előállították a rendőrségre, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában