rendőrségi hírek

2019.07.25. 14:30

A lánya nyakon szúrta, a felesége elütötte

TEOL

Fotó: TMRFK

Egy bölcskei nő tett bejelentést a rendőrségre 2018. szeptember 18-án, hogy nem sokkal azt megelőzően 18 éves lányával együtt bántalmazták a tőlük külön élő férjét, írja a teol.hu. Az elsődleges adatgyűjtés során megállapítást nyert, hogy a két nő békülési ürüggyel hívta házukba a családfőt. A későbbi sértett feleségével és lányával szóváltásba keveredett, és a lánya egy késsel nyakon szúrta. A férfi menekülni kezdett az ingatlanból, miközben a nők különböző eszközökkel folyamatosan bántalmazták. A sértett ugyan kijutott a házból, de nem sokkal később az utcán felesége a család tulajdonában levő autóval elütötte őt, majd elhajtott. A férfi az eset kapcsán súlyos sérüléseket szenvedett – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az ügyben az elsődleges intézkedéseket a paksi rendőrök tették meg, majd a büntetőeljárást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán folytatták. Anyát és lányát is gyanúsítottként hallgatták ki emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nők a bűncselekmény elkövetését tagadták.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában