Melléképületből lopott

2019.02.06. 09:00

A kamrából több szál kolbászt vitt el

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság javaslatára a 35 éves gyanúsított gyorsított eljárásban áll bíróság elé.

duol.hu

A nyomozás adatai szerint B. Miklós 2019. január 22-én 22 óra körüli időben Sárosdon, a Fő utca egyik körbekerített ingatlanára bemászott, a családi házba – annak ablakát kifeszítve – bejutott, majd ott különböző értékek eltulajdonítása érdekében kutatást végzett. A kamrában több szál kolbászt és több üveg szeszes italt vett magához. Az időközben hazaérkező sértett a távozni készülő tolvajt megpróbálta visszatartani, azonban a férfinak sikerült elmenekülnie. A körzeti megbízott a riasztást követően azonnal megkezdte a személykutatást, amelynek eredményeként egy órán belül Sárosd központjában elfogta a tettest, akitől a lopásból származó, korábban eltulajdonított tárgyak előkerültek.

A családi házban alapos kutatást végzett a betörő Fotó: police.hu

A székesfehérvári nyomozók a férfit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és kezdeményezte a gyanúsított gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában