jelentkezzen, ha látta

2019.01.14. 11:00

Segített, sérült, cserben hagyták

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

Balla Tibor

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. január 6-án reggel egy ismeretlen típusú és hatósági jelzésű gépkocsi vezetője hátramenetet végzett az autójával Dunaújvárosban, a Duna soron, amikor az őt irányító gyalogos keze az autója hátsó része, valamint egy betonépítmény közé szorult. Az esemény során a gépjármű irányítását végző nő keze megsérült. Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki részese vagy tanúja volt a balesetnek, vagy azzal kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 25/510-523-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, vagy a 112- es központi telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában