Az 59-es kilométernél történt a baleset

2019.01.19. 16:30

Két személyautó karambolózott Kulcsnál

FMKI/police.hu

Frissítés (16:30) – Kulcs térségében újra zavartalanul halad a forgalom.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. január 19-én 14 óra 20 perckor a 6-os számú főút 59-es kilométerszelvényében, Kulcs térségében, ahol két személygépjármű ütközött össze.

A forgalomkorlátozást a rendőrök feloldották, a főút forgalma ismét zavartalanul halad.

Összeütközött két személyautó a 6-os főút 59-es kilométerénél, Kulcs térségében. A helyszínre a dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járműveket. Az elsődleges információk szerint az eset során három ember megsérült. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Frissítés (15:10) – Kulcs térségében váltakozó irányban, félpályán halad a forgalom.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. január 19-én 14 óra 20 perckor a 6-os számú főút 59-es kilométerszelvényében, Kulcs térségében, ahol két személygépjármű ütközött össze.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakasz forgalma rendőri irányítás mellett, félpályán halad.

vezető képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában