Volt dolga a rendőröknek

2019.01.16. 09:44

Ittas vezetés és be nem fizetett bírság

A rendőrök Mezőfalván, a Fehérvári úton ellenőriztek 2019. január 15-én délután egy Opel típusú személygépkocsit és az azt vezető 43 éves dunaújvárosi lakost.

police.hu

Az igazoltatáskor a férfinél pozitív értéket jelzett az alkoholszonda, ezért a járőrök elfogták, további mintavételre a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, a vezetői engedélyét pedig a helyszínen elvették. Az eset kapcsán járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás az illetékes rendőrkapitányságon.

A járőrök 2019. január 15-én délben Ercsiben, a Rákóczi úton igazoltattak egy 54 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy a Gárdonyi Rendőrkapitányság a körözését rendelte el szabálysértési elzárás céljából, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be. A rendőrök a férfit elfogták, a helyi rendőrőrsre előállították, majd a pénzbüntetés befizetését követően szabadon bocsátották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában