rendőrségi információ

2018.12.12. 22:21

Előszállás térségében egy gépjármű vadat ütött el – FRISSÍTVE

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. december 12-én 17 óra 45 perc körül a 61-es számú főút 4-es kilométerszelvényében, Előszállás térségében.

police.hu

Pomáz, 2018. február 1. Összetört személygépkocsi 2018. február 1-jén Pomáz közelében a Kiskovácsi úton, ahol három autó összeütközött. A balesetben egy ember életét vesztette, három megsérült.

Forrás: MTI Fotó

Fotó: illusztráció

Frissítés 22:20:

Befejeződött a személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset szemléje és a műszaki mentés Előszállás térségében.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2018. december 12-én 17 óra 45 perc körül a 61-es számú főút 4-es kilométerszelvényében, Előszállás térségében egy gépjármű egy őzet ütött el. Az ütközés következtében a jármű az úttestről lesodródott és az árokba hajtott. A balesetben a személygépkocsi vezetője megsérült.

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés véget ért, az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalanul halad.

Frissítés előtt:

A jelenlegi adatok alapján egy gépkocsi egy őzet ütött el. Az ütközés következtében a gépjármű lesodródott az úttestről és az árokba hajtott. A balesetben a járművezető megsérült.

Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták. A rendőrök a forgalmat Előszálláson és Dunaföldváron Daruszentmiklós felé terelik.

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét!

Vezető képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában