Kék hírek

2018.02.12. 09:56

Ittas sofőröket fogtak a rendőrök Mezőfalván

Az elmúlt 24 órában három esetben intézkedtek ittas járművezetés miatt a rendőrök.

police.hu

A police.hu információi szerint Mezőfalván intézkedtek a járőrök 2018. február 11-én éjszaka egy Ford típusú személygépkocsi vezetőjével szemben. A gépjármű 26 éves helyi sofőrjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért az egyenruhások a férfit további mintavételre előállították.

Alcsútdobozon, a Szabadság utcában 2018. február 11-én hajnalban egy 48 éves helyi lakost ellenőriztek a rendőrök, aki egy Suzuki típusú személygépkocsival vett részt a közúti forgalomban úgy, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott.

A bicskei rendőrök 2018. február 11-én hajnalban Tabajdon, a Petőfi utcában ellenőriztek egy járművezetőt, akivel szemben a légalkoholmérő berendezés pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások a 35 éves tabajdi sofőrt további mintavételre előállították és a helyszínen bevonták a vezetői engedélyét.

Az említett esetekben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás az illetékes rendőrkapitányságokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában