bevásárlótáskányi lopott termék

2018.01.25. 12:06

Vádemeléssel zárult a perkátai férfi bolti lopása

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást A. Péter ellen.

police.hu

Forrás: Illusztráció

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a 32 éves elkövető 2017. november 25-én betört egy székesfehérvári boltba, ahonnan illatszereket, édességet, kávét és más termékeket tulajdonított el. A férfi a bűncselekmény elkövetése után a több bevásárlótáskányi lopott termékkel egy menetrend szerint közlekedő autóbuszra szállt, majd azzal Dunaújvárosig utazott. A busz vezetője tudomást szerzett a hajnali betörésről, és mivel összefüggést látott az eset és a bevásárlótáskákat hordozó utasa között, így bejelentést tett a rendőrségre.

Fotó: police.hu

A rendőrök a buszsofőr közreműködésével Dunaújvárosban elfogták A. Pétert, majd a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozók előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2017. november 27-én elrendelt.

A nyomozás adatai alapján a férfi további vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is összefüggésbe hozható.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyben folytatott nyomozást lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában