lángokban

2017.12.31. 12:15

Robbanás a Vasmű úton!

Vasárnap reggel egy trafó robbant fel Dunaújvárosban, a Vasmű út 27. szám alatt található lépcsőház pincéjében.

Szabó Szabolcs

Budapest, 2010. december 15. Tűzoltók egy imitált lakószobatűz oltását végzik egy konténerben. Közös tűzmegelőzési akciót tartott az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF), a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség. A Blaha Lujza téren bemutatták az ünnepekhez kapcsolódó tűzesetek - fenyőfatűz, étolajtűz - kialakulásának körülményeit, majd a fogyasztóvédelem laboratóriumában a nem megfelelő karácsonyi lámpafüzérek és tűzoltásra alkalmatlan flakonos tűzoltó készülékek veszélyeire hívták fel a figyelmet. MTI Fotó: Lakatos Péter

Fotó: Illusztráció MTI Fotó: Lakatos Péter

A helyszínre érkező dunaújvárosi tűzoltók a lángokat hamar megfékezték, a lakók közül senki nem sérült meg, és senkinek sem kellett elhagyni otthonát. A trafó meghibásodása miatt azonban órák óta nincs áram a Vasmű út egy részén és számos környező utcában, úgy tudjuk a Városháza téren sem, több helyen a fűtésszolgáltatás is akadozik. Az E.On szakemberei folyamatosan dolgoznak a hiba elhárításán, információink szerint 14-15 óra körül indulhat újra az áramszolgáltatás az érintett utcákban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában