HÉTVÉGI METEO

2018.06.22. 07:09

Dunaújvárosban szükség lesz esernyőre a hétvégén

Lehűléssel indul a csillagászati nyár. Szombatról vasárnapra virradóra 10 fok alá süllyedhet a hőmérésklet

Met.hu

Ahogyan arról már a tegnapi időjárásról szóló cikkünkben írtunk megérkezett az enyhülés. Dunaújvárosban, illetve a környékről ezidáig nem érkezett jelentés arról, hogy a tegnap éjjeli széllökések bármiféle kárt okoztak volna.

A mai napon mindössze 17 fokra van kilátás. Napközben többször eleredhet az eső, megerősödhet a szél akár 30 km / órával is süvíthet. Ne hagyják otthon az esernyőt!

Szombaton

Felszakadozik a felhőzet, hosszabb-rövidebb napos időszakokra mindenhol számíthatunk, de az északi és az északkeleti tájakon átmenetileg egy-egy futó zápor, esetleg zivatar kialakulhat. Élénk, erős lesz az északnyugati szél. Hajnalra sokfelé 10 fok alá csökkenhet a hőmérséklet, délután pedig 19-24 fokra van kilátás.

Vasárnap

Változóan, erősen felhős lesz az ég, egy-egy futó zápor, esetleg zivatar északon, északkeleten fordulhat elő. Élénk, néhol erős lehet az északnyugati szél. A hűvös hajnalt követően 19-24 fokot mérhetünk napközben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában