Meteo

2023.06.14. 07:00

Időjárás: Napos, mérsékelten meleg

Duol.hu

Fotó: shutterstock.com

Mai nap időjárása

Szerdán a sok napsütés mellett fátyol- és gomolyfelhők lesznek az égen. Elvétve kisebb zápor előfordulhat. Az északkeleti szél csak néha élénkül meg. 21 és 26 fok között alakul a hőmérséklet.

Távolabbi kilátások

Csütörtökön délkelet felől megnövekszik a felhőzet, és az ország délkeleti tájaingyenge eső, zápor is előfordulhat. Északnyugat felé haladva egyre több napsütés lesz. 20-25 fok valószínű.

Pénteken a Dunántúlon ragyogó napsütés, míg keleten borongós idő várható. A Tiszántúlon szórványosan fordul elő eső, záporeső. 24 fok körüli értékeket mérhetünk. Az északnyugati szél megerősödik.

Szombaton és vasárnap Marad a kettősség időjárásunkban: nyugaton sok napsütésre készülhetünk, keleten azonban a gyakran erősen felhős égből szórványosan valószínű eső, zápor, néhol zivatar. Az északnyugati szél sokfelé lesz élénk, a Kisalföldön erős. 21 és 29 fok között alakul a hőmérséklet.

Forrás: koponyeg.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!