Időjárás

2023.03.13. 07:30

Fátyolfelhős, esőmentes napunk lesz

duol.hu

Múlt héten ilyen szép volt a hajnali ég Dunaújváros fölött. Köszönjük kedves olvasónk Mesi Rol drónfotóját!

Mai nap időjárása

Reggel erősen, napközben változóan felhős lesz az ég. Főleg fátyolfelhők lesznek az égen, ezért szűrt napsütésre is számíthatunk. Eső nem lesz. 10 és 17 fok közé melegszik a levegő. A délnyugati szél többfelé megélénkül. 

Távolabbi kilátások

Kedden eleinte marad a változóan felhős idő, majd délutántól északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre több helyen alakul ki eső, zápor, néhol zivatar. Eleinte a DNy-i, majd az ÉNy-i szél erősödik meg.

Szerdán, március 15-én, nemzeti ünnepünk napján a nap első felében még mindenhol erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Délen és keleten többfelé várható eső, néhol havas eső. Délután nyugat felől csökken a felhőzet, kisüt a nap, de a keleti tájakon akár estig eshet az eső. Sokfelé lesz erős, olykor viharos az ÉNy-i szél. 4 és 9 fok közé csökken a hőmérséklet.

Csütörtökön eleinte sok napsütésre van kilátás, majd nyugat felől fátyolfelhők érkeznek. Nem lesz csapadék. Reggel gyengén fagyhat, délután 9 fok körüli értékeket mérhetünk.

Pénteken fátyolfelhők szűrte napsütés várható, csapadék nélkül. A délkeleti szél néha megélénkül. 10-12 fok valószínű.

Forrás: koponyeg.hu

Forrás: koponyeg.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában