Ez várható a napokban

2020.08.28. 17:00

Hétvégi időjárás Dunaújvárosban és környékén

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján ilyen időre számíthatunk a hétvégén:

duol.hu

Szombat:

Az ország nagyobb részén derült vagy gyengén felhős időre számíthatunk, de nyugaton és északon erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés. A Dunántúlon és az Északi-középhegységben helyenként előfordul zápor, zivatar, hazánk nagy részén azonban nem valószínű csapadék. A déli, délnyugati szelet élénk, több helyen erős lökések kísérik. Zivatar környezetében a szél átmenetileg viharossá fokozódhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29, 36 fok között várható.

Forrás: met.hu

Vasárnap:

Délkeleten, keleten még sok napsütés várható, nyugaton, északnyugaton egyre erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés. Főleg a nyugati, északnyugati tájakon helyenként előfordul zápor, zivatar, de az ország nagy részén még nem valószínű csapadék. A déli, délnyugati szél több helyütt megerősödik, zivatar környezetében átmenetileg viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14, 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 28 és 37 fok között várható, nyugaton és északkeleten mérhetik az alacsonyabb értékeket.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában