Év Vállalkozása

2019.02.11. 07:00

Színes és elegáns ünnepi este volt a szombati kamarai bál

Az idei vállalkozók bálját megnyitó beszédében Králik Gyula, a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara elnöke Széchenyi István egy kisebb vállalkozás, vagy éppen egy cégbirodalom működtetéséhez szükséges gondolatát idézte: „Egynek minden nehéz, soknak, semmi sem lehetetlen”. Mint hozzáfűzte: „Közös erőfeszítések vezetnek a nagy álmok megvalósításához”.

Balogh Tamás

Az ünnepi gondolatok után adták át a 2019. évi elismeréseket, majd röviden bemutatták a díjazott vállalkozásokat. Az Év Vállalkozása Díjat az ipari kategóriában, a Duna-Via Kft. kapta, és Molnár Mihály ügyvezető vette át a díjat. A kereskedelmi-szolgáltató kategóriában a Kine Bau Kft. nyerte el ezt a rangos címet – a díjat Nemes Zoltán ügyvezetőnek adták át.

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara vezetősége és az idei díjazottak a bálon Fotók: Hankusz Kálmán

A kézműves kategóriában pedig a Prodom Kft. lett a díjazott. Az elismerést Deimel János ügyvezetőnek nyújtották át. Az ünnepélyes ceremóniába jól illeszkedtek a díjazott cégvezetők oldott hangulatú válaszbeszédei.

A bál színvonalát ez alkalommal is emelte a bemutatott műsorsorozat, amelyet a világbajnoki címet szerzett légtornakocka-világbajnok, Horváth Luca és Pintér Kata, a 2018. év előadóművésze lélegzetelállító produkciója nyitott meg. Őket a Pannon Oktatási Központ diákjainak zenés-táncos műsora követte. A tanulókat Bors Petra és Baráth Gyula készítette fel. A táncot két alkalommal szakította meg a művészetében megújult és igazi pódiumelőadással fellépő Digitál zenekar. Elsőként Tolvai Renáta professzionális fellépéséért, majd a tombola lebonyolításáért.

Králik Gyula, a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara elnöke Fotó: Hankusz Kálmán / Dunaújvárosi Hírlap

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara a tombolából befolyt bevételből a Szent Pantaleon Kórház csecsemő- és gyermekosztálya számára speciális koraszülött gyermek­ágyakat kíván adományozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!