DKIK

2022.11.28. 16:00

Rezsicsökkentési tippek: energetikai blog és videó ajánló

Fókuszban az energiahatékonyság címmel tartott informatív előadást a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamaránál Simon István energiahatékonysági tanácsadó (Energymarket24 Kft.) az energetikai beruházásokról, most egy videója és egy blogbejegyzés segítheti a tájékozódni kívánókat.

duol.hu

A kivárás most nem a vállalkozók stratégiája, 2023-ban fejlődni kell, nincs mese. Tevékenynek kell lenni annak érdekében, hogy alkalmazkodjunk a gazdasági helyzethez, különösen, ami az energiaválságot illeti - tartja Simon István, Magyarország piacvezető energetikai tanácsadó cégének energiahatékonysági tanácsadója. Szakmai tanácsok mellett tippeket is hozott, hogy mivel lehet csökkenteni a rezsit: kis lépésekkel is gigászi eredmények érhetők el, és ami még fontosabb: lépni kell előre, hogy ne a közüzemi számlák döntsék romba a céged. Érdekelnek a részletek? Nézd meg, vagy olvasd el őket!

A bejegyzés a Billingo Blogon: https://www.billingo.hu/blog/olvas/vallalati-rezsi-csokkentes-szakertoi-tippek

forrás: dkik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!