Kamarai előadás

2022.07.31. 08:00

Lehetőségek a KATA után egyéni vállalkozók részére

Rövid idő áll rendelkezésre az eddig KATA szerint adózók jelentős részének arra, hogy kiválasszák, milyen módon adózzanak, ha az új feltételeknek nem felelnek meg. Egyéni vállalkozások számára előadást szervez a városi kamara 2022. augusztus 2-ra.

duol.hu

Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara tisztelettel meghívja Önt a következő előadására, melynek témája: Alternatívák kisadózás helyett egyéni vállalkozások részére.

Előadó: Lizák Istvánné okleveles könyvvizsgáló

Időpont: 2022. augusztus 2. 9:00 óra

Helyszín: Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara székháza (Latinovits Z. u. 10.)

Az előadás keretében bemutatásra kerülnek a lehetséges opciók, az egyes adózási formák – az átalányadózás és a vállalkozói jövedelem szerinti adózás – előnyei, hátrányai.  

Az előadó többféle élethelyzetre kiterjedő példán keresztül szemlélteti az adófizetési- és adóbevallási kötelezettséget.

A szervezők bíznak abban, hogy az előadást követően a többség számára körvonalazódik, hogy neki melyik adózási forma lehet a legkedvezőbb, és ezzel a tudással tudja a könyvelőjével, tanácsadójával kiválasztani a legjobb megoldást.

Az előadás időtartama 1,5 óra, melynek során az előadó a jelenlévők kérdéseire is válaszol, illetve utána személyes konzultációra is lehetőség nyílik.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát kérjük jelezze az alábbi regisztrációs felületen 2022. augusztus 1. 10 óráig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!