Megerősített együttműködés

2022.06.09. 17:30

Kamara és OMBKE: Jó szerencsét!

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara és az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület (OMBKE) vaskohászati szakosztályának dunaújvárosi szervezete 2012-ben kötött együttműködési megállapodást, amelyet csütörtökön megújítottak.

Kőhalmi Kálmán

Az együttműködési megállapodás aláírása: Cseh Ferenc, az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület (OMBKE) helyi szervezetének elnöke, Bocz András, az OMBKE Vaskohászati Szakosztály elnöke és Králik Gyula, a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara elnöke

A megállapodás leszögezi, hogy az aláíró felek fontosnak érzik Dunaújváros társadalmi-, gazdasági-, műszaki fejlődésének támogatását. Érthető is ez a közös szerepvállalás, hiszen a városi kamara legnagyobb tagvállalatánál és számos helyi, acéliparhoz kötődő cégnél dolgoznak, vagy aktív idejükben dolgoztak a OMBKE helyi szervezetének tagjai. A kamara elnöke és az elnökség több tagja is ehhez a szakmai körhöz tartozik, így a kamara székházában gyakran hangzik el a címben szereplő bányász-kohász köszöntés. Az együttműködés keretében a kamara helyszínt biztosít az OMBKE helyi szervezete rendezvényeihez, közös programokat szerveznek, támogatják egymás tevékenységét, azok népszerűsítését, segítik a szakmai terület érdekeinek érvényesítését. Az együttműködési megállapodást a városi kamara elnöke, Králik Gyula és az OMBKE helyi szervezetének elnöke, Cseh Ferenc írta alá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!