Gazdaság

2022.05.08. 19:00

Ismerje meg Egyiptom és Szaúd-Arábia piacát, üzleti lehetőségeit

A Fejér megyei Kereskedelmi és Iparkamara Minden héten üzlet exportfejlesztési programsorozatának soron következő, Ismerje meg Egyiptom és Szaúd-Arábia piacát, üzleti lehetőségeit című online eseménye: 2022. május 11. szerda, 10.00 óra.

duol.hu

Fotó: Shutterstock

A „Minden héten üzlet” exportfejlesztési programsorozat következő programja; Ismerje meg Egyiptom és Szaúd-Arábia piacát, üzleti lehetőségeit címmel 2022. május 11. szerda 10.00 órakor lesz megtartva online formában.

Egyiptom: „A lehetőségek országa” Dinamikus fejlődés, társadalmi átalakulás, lehetőségek és kihívások a Egyiptomban. Gigantikus méretű beruházások, átalakulófélben társadalom és hatalmas gazdasági fejlesztéseken megy keresztül Egyiptom. A megújuló energia, okos megoldások, mezőgazdasági fejlesztések, egyedi megoldások az építőiparban, csak néhány terület amik várják a befektetőket.

Szaúd-Arábia: A világ legnagyobb kőolaj exportőre, a G20-ak tagja, az Arab-Öböl és a Közel-Kelet legnagyobb országa és fogyasztói piaca közel 35 millió lakossal. Egy gyorsan változó és sokszínű ország gazdag történelemmel és izgalmas jövővel. A világ legnagyobb megaprojektjei és széleskörű kereskedelmi lehetőségek a mezőgazdaság, az ICT szektor, az olajipar, oktatás és az építőipar területén. Szaúd-Arábia – a jövő országa!

Fő témakörök:
Egyiptom és Szaúd-Arábia gazdaságának aktuális helyzete, annak jövőbeni kilátásai
Hogyan legyünk sikeresek magyarként az adott piacokon?
Kereskedelmi sajátosságok, tapasztalatok, praktikus tanácsok
Az üzleti lehetőségek magyar vállalatok számára az adott országokban
 

Előadó:
Orosházi Bernadett külgazdasági attasé Magyar Nagykövetség Kairó, Egyiptom

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!