Szponzorált tartalom

2020.09.17. 14:01

Így hozhatjuk ki a legtöbbet a Randi kereskedési felületéből

A Randi a felhasználóbarát kereskedési felületek egyik remekbe szabott változata, aminek a segítségével gyorsan és hatékonyan kereskedhetünk a tőkepiacokon. A bejegyzés keretei között részletesen is kifejtjük azt, hogy milyen úton és módon tudjuk a legtöbbet kiaknázni a szoftver képességeiből, illetve mire lesz szükség a zavartalan használatához.

Ezért érdemes felhasználóbarát kereskedési felületek alkalmazásában gondolkodnunk

Manapság nyugodtan kijelenthető, hogy viszonylag egyszerű dolgunk van, ha a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb kereskedés elősegítéséhez keresünk megoldást a tőkepiacokon. Merthogy felhasználóbarát szoftverekből bőven akad, amelyekkel elképesztő hatékonysággal lehet boldogulni.

Ezek a platformok gyorsan működnek, számos döntést elősegítő funkcióval bírnak, emellett pedig az információellátás tekintetében is fejlett tudással rendelkeznek. Külön előny a használatukkal kapcsolatban, hogy az egyes változatok többféle eszközről is elérhetők.

Ennélfogva a tőkepiacokon történő kereskedés gyakorlatilag lokációtól és időtől függetlenül is bármikor megvalósítható.

Ebben lehet segítségünkre a Randi, ha kereskedésről van szó

A Randi esetében egy szoftverként letölthető, kifejezetten felhasználóbarát kereskedési felületről beszélhetünk. Legyen szó éppenséggel napi rendszerességgel űzött kereskedésről vagy pedig hosszabb távra szóló befektetésről, a szoftver hatékonyan segíti a dolgunkat a döntések meghozatalánál.

Vagyis a felület a rendelkezésünkre bocsát minden szükséges információt, ami a munka során kellhet. Hasznos funkciónak számít az ajánlati könyv is, aminek a segítségével másodpercek alatt mérhető fel a kereslet és kínálat aránya, mégpedig a különböző árszinteken.

További hozzáadott értékkel bír a kereskedési információk és grafikonok megjelenítésének opciója, amivel tetszés szerint több értékpapír mozgását is egyszerre tudjuk követni. Az pedig már egyfajta pluszt jelent, hogy a fontosabb híreket és elemzéseket egyetlen kattintással érjük el, akárcsak a számlánkkal kapcsolatos részletes áttekintést.

A Randit ráadásul egészen könnyű használni, gyakorlatilag tapasztalat nélkül is zökkenőmentesen elkezdhető az alkalmazása.

A Randi használatához kapcsolódó rendszerkövetelmények

A Randit olyan asztali gépre vagy laptopra célszerű letölteni, amely Microsoft Windows Vista/7/8/8.1 x86 vagy x64 operációs rendszerrel működik. A szoftver használatához szükség lesz minimum az Internet Explorer 9-es böngészőre.

Processzor tekintetében az 1 gigahertzes (GHz), 32 bites (x86) vagy 64 bites (x64) szint a minimum, a rendszermemóriát illetően pedig 1 gigabájtra lesz szükség. Fontos továbbá még a szélessávú és kellően stabil internet-hozzáférés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!