szponzorált tartalom

2019.05.20. 19:45

Adósságrendező kölcsön – hogy váltsuk ki a hitelünket?

Szeretnéd kiváltani a régi hiteleidet? Érthető, hiszen mindenki a legjobbat szeretné magának; mi is ezt tennénk a helyedben. Többféle adósságrendező kölcsön közül választhatsz, és mindegyiket más helyzetekre, illetve más esetekben szoktuk javasolni. Lássuk röviden összefoglalva, hogy mik a lehetőségeid!

Válogatott kölcsön ajánlatokért, kattints ide.

Az adósságrendező kölcsönnek létezik személyi kölcsön, illetve jelzáloghitel-verziója is. Az utóbbiak esetében szükséges egy olyan ingatlan, amit be lehet vonni a hitelkonstrukcióba fedezetként, ha viszont erre nincs lehetőséged, akkor sajnos kénytelen leszel a személyi kölcsön alapú adósságrendező kölcsönök közül választani. Azért sajnos, mert ezek kamata némileg magasabb, mint a jelzáloghiteleké, ám ha alaposan felméred a piacot, akkor könnyen találhatsz olyat, ami csupán 1-2%-kal követel tőled többet. Szerencsére jó helyen jársz, ha ezt a cikket olvasod, hiszen nálunk könnyen összehasonlíthatod az erre a célra kialakított hitelkonstrukciókat, és az igénylést is elindíthatod mindössze pár kattintással, amennyiben az online ügyintézést preferálod.

Fontos, hogy ha adósságrendező kölcsönt igényelsz, akkor a számodra legkedvezőbb lehetőséget vedd igénybe; ezt leginkább a kamatokkal tudjuk illusztrálni. Ha a korábbi hiteleid kamata magas, mert – tegyük fel – hitelkártyád, illetve régebbi személyi kölcsönöd van, akkor egy manapság átlagosnak nevezhető személyi hitel már sokat lendíthet az anyagi helyzeteden, hiszen jóval alacsonyabb a kamata. Ha viszont van a „csomagban” egy ingatlanfedezetű hitel is, akkor ez már egyáltalán nem valószínű, így mindenképp a jelzálog-alapú adósságrendező kölcsönt javasoljuk!

A feltételek természetesen minden esetben mások, és bankonként is eltérhetnek, de az alapok nagyjából ugyanazok: 18. életév betöltése, érvényes személyazonosító okmányok és legalább 3 hónapos munkaviszony. A szükséges dokumentumok személyi hitel esetében a munkáltatói igazolásra, illetve bankszámlakivonatokra korlátozódnak, a jelzálog-alapú adósságrendező kölcsönök esetében viszont egyéb dokumentumokra is szükséged lesz.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, akkor hasonlítsd össze oldalunkon az adósságrendező kölcsönök különféle típusait, és válaszd azt, ami a legnagyobb segítséget nyújtja! Kérdésed van? Keress fel bennünket megadott elérhetőségeink egyikén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!