tippverseny

2018.07.19. 12:00

Sörös nyeremények a világbajnokság után

Az oroszországi futball-világbajnokság lezárultával lassan véget ér kiadónk és lapunk tippversenye is. Az aktuális győztesek szerdán a Dunaújvárosi Hírlap szerkesztőségében vehették a jól megérdemelt sörjutalmat.

SzSz

Összességében elégedett vagyok a futball-világbajnoksággal. A nagy torna mindegyik, azaz 64 meccsét láttam. A családom is elfogadta, hogy ez számomra fontos, sőt, a feleségem ötlete volt, hogy benevezzünk a Hírlap játékára. Megérte. Előzetesen Belgium– Horvátország döntőt vártam, de ez sajnos nem jött össze, a fináléban természetesen a déli szomszédainknak szurkoltam, ám azt is el kell ismerni, a franciák a második játékrészben meggyőzőbbek voltak, bár kérdés: ha nincs az véleményes tizenegyes, valamint az öngól, akkor is ilyen simán nyer-e a gallok csapata. Így alakult, élveztem a világbajnokságot, hiszen volt pár emlékezetes mérkőzés – fogalmazott lapunknak az egyik nyertes, Fülöp Ferenc, aki feleségével együtt játszott és nyert három tálca kiváló Pécsi Sört lapunk vb-játékán.

Vaskó Ferenc, Fülöp Ferencné és Fülöp Ferenc a sörös nyereménnyel. Fotók: Hankusz Kálmám/Dunaújvárosi Hírlap

– Napi szintem követtem a torna mérkőzéseit és remekül szórakoztam, csak egy pár meccs volt, ahol igazán az antifutball dominált. Gyerekkorom óta, főként Maradona miatt is Argentínának szurkolók. Sajnos ez nem az ő világbajnokságuk volt, sem csapatként, sem taktikailag nem tudtak dominálni, pedig remek játékosok alkotják a keretet. Talán négy év múlva, új vezetőséggel, új szisztémával a csúcsra érhetnek. Messi játéka is csalódást okozott, ám ő egy korszakos zseni, így jó eséllyel még ott lehet a következő vb-n, ám már nem lesz főszereplő – fogalmazott lapunknak a négy tálca Pécsi Sört nyerő Vaskó Ferenc, aki a magyar futballt is követi és fiatal kora óta a Honvédnak drukkol.

Degaspari Lora, Tóth Tímea és Bozoki Luca vette át a nyereményt Körmendi Erzsébet szerkesztőtől

Két tálca sörrel gazdagodott Tóth Tímea és családja.

– Természetesen követtük a világbajnokságot, hiszen egyfajta kötelezően választható program volt. A párom is focizik Mezőfalván, így lesz helye a nyereménynek. Attól tartok, a világbajnokság után is folytatódik majd a futballőrület, hiszen a hét végén már kezdődik a magyar bajnokság, de már zajlanak a BL és az EL selejtezői is. Örülök, hogy nyertünk, hiszen a család más tagja is sikerrel szerepelt a Hírlap tippjátékán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában