jótékonysági fitnessday

2018.09.20. 10:30

Jótékonysági fitnesznap Berciért a Dózsában

Figyelemre méltó összefogással küzd a város több szervezete és magánszemélyek is azért, hogy Villányi Bertalan, a közelmúltban stroke-ot elszenvedett negyedik osztályos kisfiú utókezelése könnyebb legyen, legalábbis ami az anyagiakat illeti.

Tóth Alexandra

Fotó: pixabay illusztráció

Ma a sportos embereken van a sor, hiszen mivel Berci is aktív sportoló, így adja magát az ötlet: sportos megmozdulás során befolyt összeggel segítsük a családot. Ennek jegyében ma este a Dózsa György Általános Iskolában jótékonysági fitnessday-t tartanak a kisfiúért, amin a résztvevők belépőjegy vásárlásával támogathatják a nemes célt.

Este öttől hat óráig Szerecz Róbert tart zumbaórát a jótékony és sportos közönségnek, majd Csapó Nóra, közismertebb nevén „GymstickNóri” tart egy kőkemény gymstick­edzést hat és hét óra között. Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: 30/225-8267 Segítsen, hogy minél kisebb teher legyen a rehabilitáció a család számára!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában