2024.10.29. 11:52
Van, aki utálja, van, aki rajong érte
Üdvözlöm Önöket, a baloghtomi vagyok! Most aztán egy különleges versenyről fogunk beszélgetni!
A hazai gasztronómiát tekintve egy különleges étel, a pacal elfogyasztásáról váltunk néhány szót két kiválósággal, Kollár Gyulával, a Pataji Pacal Challenge 2.0 megrendezőjével és Szödényi Zsolttal, az egyik versenyzővel. Ez az egyszerű étel miért emelkedett a különlegességek közé? Talán azért is, mert a fogyasztói oldalról vizsgálva borzasztóan megosztó különlegességről van szó. A hívei minden akadály leküzdésére képesek érte, a másik oldal pedig sommásan kijelenti róla, az valami borzalom, látni sem óhajtom! Mi több: legtöbbször csak hallott róla, és az elég volt ahhoz, hogy meg se kóstolja, sőt rá se pillantson! Szerencsére az említett (egyszerűbben megfogalmazva) pacalevő versenyen, Dunapatajon a Tanya Bisztróban a fesztivál sátor alatt, nézőnek is csak a kedvelői jelentek meg.
Az összes többi elmondható dolgot, hallgassák meg a beszélgetőtársaimtól!
Duol.hu podcast
- Videó: az Ambrózián megmondták a tutit a csajok, ez most a fesztiváldivat
- Egész Dunaújváros a fiatal Henriket ünnepli: ő az ország legjobb kőművese – videóval
- Hagyomány és hitvallás – lovas példaképek a mindennapokból
- Ötödikesek időutazása a lovagkorba – versennyel emlékeztek szeretett tanárukra
- Valóban eltűnt a jóság? Minden szülőt elgondolkodtat ez a videó