Perkáta

2023.06.16. 09:00

Motorosnapra várják a benzinvérűeket

Június 17-én ismét megrendezik a Perkátai Motorosnapot. Reggel nyolc órától várják a motorral érkezőket a Peru Büfé előtti parkolóban. A rendezvény fő helyszíne a falukemence, melyet délelőtt tíz órától foglalhatnak el a motorosok. Háromnegyed tizenegytől egy falukörre indulnának, majd koszorúzást tartanak a Milleniumi emlékműnél.

Szentes Kitti

Délben motorszentelés lesz a római katolikus templomnál, ahol Szeleczky Csaba plébános megáldja a motorosokat. Aki szeretne egy kistérségi motorozáson is részt vehet, majd délután kettő órától a falukemencénél lesz az ebéd, illetve vetélkedőkkel is készülnek a szervezők. Délután fél öttől motoros ügyességi bemutató az aszfaltos kispályánál, ahol minden motoros kipróbálhatja tudását. Tizennyolc órától pedig koncertek várják az érdeklődőket, fellép többek között a Blues Company, a RockOut valamint a ClaptonMania.

Az esemény ideje alatt lesz lehetőség ebédjegyet váltani, valamint lesz egy mobil büfé is (hot-doggal, hamburgerrel, sült krumplival). A rendezvény idején elérhető lesz a Győry-kastély állandó régiségkiállítása, ahol találkozhatunk veterán motorokkal, kerékpárokkal, múlt századi rádió és tévé készülékekkel, lemezjátszókkal, illetve a régi paraszti világ használati eszközeivel is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában