Döbbenetesen gazdag programok

2023.04.27. 15:00

Fesztivál hangulat ígérkezik a rácalmási majálison

Török Tímea

Gáspár Laci

Érdemes lesz ellátogatni a rendezvény helyszínére a település sportpályájára, hiszen nagyszerű programokkal készültek a szervezők. Míg a délelőtt a sportok és az egészség téma köré csoportosul, kora délutántól koncertek szórakoztatják a közönséget.

A sportpályán kilenctől délután egyig egészségügyi szűréseket tartanak, amelyen az első száz jelentkezőnek biztosítanak lehetőséget. Sőt, a résztvevők között három szerencsés egészségvédő ajándékcsomagot sorsolnak ki. 

Szintén a sportpályán reggel kilenckor futóverseny kezdődik. A sportolni vágyók a 6-os úti bejárótól a sportpályáig futhatnak. Az eredményhirdetésre fél tízkor kerül sor. Ugyancsak kilenc órakor kezdődik a kispályás focibajnokság, amelyre előzetesen Garda Istvánnál lehet jelentkezni a 06/20 661-3875-ös telefonszámon. Tízkor már Dóczi Zsuzsival láthatunk egy Gymstick bemutatót. Tizenegy órakor a Rácalmási Barina Táncegyüttes gyermek csoportja fellépése következik, majd a Dunaújvárosi Zoltán Erika Tánciskola is bemutatkozik. Az eseményen ezt követően fellép majd a DKSE tornaszakosztály és az Ultimate frizbi is megmutatja magát.

Délután egy órától érkezik a sztárfellépő: Gáspár Laci lép színpadra, majd két órától a rock and roll ritmusa veszi át a főszerepet a rácalmási majálison. Délután fél-négytől pedig a P.E.N.É.S.Z. zenekar szórakoztat. A szűréseken és színpadi produkciókon kívül játszóház és sorversen várja a kicsiket a Manóvár óvoda pedagógusaival és a szociális központ munkatársaival. Szintén a gyerekeknek kedveskednek a légvárakkal és a big sakkal is. A rendezvénybe az Old Timer Klub is bekapcsolódik bemutatójával. Csak úgy mint a Német nemzetiségi önkormányzat, akik német totóval készülnek, de Sirály horgászegyesület sem marad program nélkül, ők szárazföldi horgászversenyt rendeznek. Valljuk be, ez izgalmasan és érdekesen hangzik.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában