Jelentkezz te is!

2023.03.27. 16:00

Tudsz rajzolni? Mutasd meg, mit tudsz!

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) Kétéltű–és Hüllővédelmi Szakosztálya az Év kétéltűje programhoz kapcsolódva 2023-ban is rajzpályázatot hirdet „Tócsalakó hegyisárkány – az alpesi gőte” címmel.

TN

Pályázni lehet az alpesi gőtét, hazánk egyik legritkább és legcsinosabb farkos kétéltűjét ábrázoló alkotással.

Az MME kiírásának célja, hogy minél szélesebb körben megismertessék és megszerettessék hazánk ritkán szem elé kerülő, kevésbé közismert kétéltűjét, az alpesi gőtét. valamint, hogy felhívják a figyelmet a faj szaporodásának fő helyszínéül szolgáló időszakos kisvizek fontosságára, a klímaváltozás és a vele járó csapadékhiány, valamint az erdők letermelésének problémájára.

Pályázni óvodás, alsó tagozatos, felső tagozatos, középiskolás és felnőtt kategóriában lehet. Az alkotások beküldési határideje 2023. április 30.

Kizárólag elektronikus úton beküldött pályamunkát fogadnak el, postai úton történő beküldésre nincs lehetőség. Csak egyénileg lehet pályázni. Pályázónként kizárólag egy rajzot lehet beküldeni.

Alkalmazható technikák: grafit, színes ceruza, zsírkréta, tus, tempera, vízfesték vagy ezek ötvözete. A rajzot kérik beszkennelve elküldeni a [email protected] e-mail címre. A pályázaton való részvétel feltétele az alábbi űrlap kitöltése: https://forms.gle/PfFeJ9HrVFV8uu4fA Kizárólag olyan alkotással lehet pályázni, amely más pályázatokon nem vett részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában