Farsang

2023.02.14. 12:00

Jelmezes parádén mulattak együtt az alsós és felsős diákok a Móricz iskolában

Hamisítatlan farsangi hangulatot varázsolt a Móricz Zsigmond Általános Iskola múlt hét pénteken az intézménybe, hiszen a hét utolsó napján az alsós osztályok számára szervezett jelmezbálra várták a kisdiákokat, szüleiket és minden érdeklődőt.

Szente Patrícia

Színes jelmezek kavalkádja

Fotó: LI

A rendezvényre rengetegen ellátogattak, már kezdés előtt zsúfolásig telt az iskola tornaterme: szülők, nagyszülők, testvérek mind büszkén figyelték a maskarás hozzátartozóikat. Első körben az iskola köszönetet mondott a szülőknek fáradságos munkájukért, hiszen rengeteg apróság kreatív, kézzel készített jelmezben vonulhatott a közönség elé. 

A farsangi mulatság a felsőbb évfolyam gyönyörű, fehér ruhás nyitótáncával kezdődött, majd a harmadikosok már hagyománnyá avan­zsált műsorával folytatódott, ami igazi bulihangulatot varázsolt az intézmény csarnokába. A remek táncos produkciót a közönség olyannyira imádta, hogy vissza is tapsolta a táncos lábú gyerkőcöket egy újabb performance erejéig. 

Ezután kezdődött a jelmezbemutató, amely során az alsós osztályok sorra felvonultak, hogy megmutassák kosztümjeiket. A kisdiákok a bemutató alatt egytől egyig izgatottan pörögtek-forogtak jelmezeikben. Különösen izgalmas volt ez az elsősök számára, hiszen ők életük első iskolás farsangi bálján vehettek részt. A rendezvényen minden megvolt, ami egy jó télűző bálhoz elengedhetetlen: színes műsor, különleges jelmezek, zenés-táncos program. A felvonulás után a hangulat csak fokozódott, és kora estig tartott a farsangi mulatozás. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában