Jó szomszédi viszony

2023.02.15. 14:00

Tovább mélyült a Nagykarácsony-Előszállás barátság

Ahogy nem régiben beszámoltunk, egyre szorosabb az együttműködés a két szomszédos település között. Ennek pedig egy újabb bizonyítékát láthattuk a hétvégén. Ezúttal a Nagykarácsony Testvér-településeiért Egyesület farsangi mulatságán jártak az előszállási fiatalok.

Kecskés Zoltán/FEOL

Az Előszálláshoz kapcsolódó festményeket, képeket, újságokat, könyveket állítottak ki, amellyel bemutatták a települést. Forrás: Egyesület

– A szombati napon meghívásban részesültünk a Nagykarácsony Testvér-településeiért Egyesület farsangi vigadalom, táncos rendezvényére, amely meghívást szívesen elfogadtuk, és az egyesület négy tagjával képviseltük magunkat – kezdte beszámolóját Kanik Péter, az Előszállási Ifjúsági Egyesület elnöke. – Előszálláshoz kapcsolódó festményeket, képeket, újságokat, könyveket állítottunk ki, amellyel be tudtuk mutatni településünket. A kiállítást egy finom vacsorával zártuk, majd kezdődött a hajnalig húzódó fergeteges bál a Szamaras zenekarral. Nagyon szépen köszönjük a NaTe meghívását, nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük szépen a kiállítási műveket: Szirbek Nelli, Fáncziné Nyúl Gabriella, Farkas Imre, Nyúl József (Puszi bácsi) és Bertalanné Bodri Anikó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában