Március 8.

2023.02.27. 13:00

Remek nőnapi műsorok lesznek

Török Tímea

Fotó: shutterstock

Fotó: AdriaVidal

Mind a két település nagyszerű programokkal készül megörvendeztetni a lakosságának hölgy tagjait a nemzetközi nőnap alkalmából. 
Rácalmáson március 7-én tartanak egy fergeteges előadást a Dívák elnevezésű trió fellépésével. Ladinek Judit, Fésűs Nelly, Détár Enikő három énekesnő, három színésznő, három hangszín, akiknek barátsága már 20 éve töretlen. Fellépésük a rácalmási rendezvényközpont és sportcsarnok edzőtermében lesz 17 órától. A rácalmási hölgyek számára a műsor ingyenes, azonban a szervezők konkrét ülőhelyekre szóló jegyeket személyesen osztják ki a könyvtár nyitvatartási idejében. 

Adonyban a Bohém Társulattól Ki vagy Marilyn?, avagy a Csodálatos siker titka című előadást tekinthetik meg a helyi hölgyek a nemzetközi nőnap alkalmából. A címszerepben Nyári Dia látható majd március 8-án 19 órai kezdettel. Bár a részvétel ingyenes, de a szervezők előzetes regisztrációt kérnek az érdeklődőktől a Bálint Ágnes Művelődési Ház közösségi média felületén, e-mail címén, vagy személyesen a könyvtárban. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában