Utolsó esély!

2023.02.02. 17:00

Online felvételi konzultációt hirdet a Dunaújvárosi Egyetem

Segítség kell a felvételihez? Kérdezz a Dunaújvárosi Egyetemtől élőben az online felvételi konzultáción! 2023. február 8-án 17 órától újabb konzultációt tartanank a Google Meet felületén keresztül a felvételi eljárással kapcsolatosan!

duol.hu

Fotó: Shutterstock

Ne feledd! A 2023-as felvételi eljárás során a Dunaújvárosi Egyetem eltörölte a minimum ponthatárt és már az alapképzésekhez sincs szükség emelt szintű érettségire a bejutáshoz.

A Dunaújvárosi Egyetem már felvétel előtt szeretné segíteni leendő hallgatóit, így, ha a felvételivel kapcsolatban bármi kérdésed merülne fel, akkor ez a konzultáció egy remek alkalom.

Kinek ajánlják?

Mindenkinek, aki felvételizik! Kérdezz a pontszámításról, a felvételi követelményekről, vagy bármely szakról. Nem csak a szakokkal kapcsolatban tudhatsz meg több információt!

Az egyetem munkatársai az esemény délutánján 17 órától egészen 18 óráig rendelkezésre állnak, hogy megválaszolják minden kérdésedet!

Konzultációra belépés ezen a linken keresztül (2023. február 8. 17:00 - 18:00)

Előzetesen egy kis segítség a felvételivel kapcsolatosan. Tudj meg mindent a Dunaújvárosi Egyetemről: https://www.uniduna.hu/felveteli-2023

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában