DUE

2023.02.17. 19:00

Folyamatosan bővülő kínai kapcsolatok

2023. február 14-én a Dunaújvárosi Egyetemen látogatást tett az intézmény kínai partnerirodájának, a pekingi Beijing Education Technology Co. Ltd-nek a vezetője Jing Wang és egyik munkatársa Wenbo Hao.

duol.hu

Szilárdi Edina Nemzetközi Iroda irodavezető, Dr. habil Rajcsányi-Molnár Mónika intézményfejlesztési és általános rektorhelyettes és Dr. Szabó L. István nukleáris és nemzetközi főigazgató fogadta a vendégeket – forrás: Szerdahelyi Éva - DUE)

Az együttműködés a kínai partnercéggel másfél évtizedes múltra tekint vissza. Az elmúlt évek során számos kínai hallgató választotta a DUE-t, majd tanult és szerzett diplomát az egyetemen a kínai partneriroda sikeres marketingkommunikációs munkájának eredményeként.  Intézményünk sok kínai partneregyetemmel is gyarapodott az iroda munkájának köszönhetően, elsősorban az intézmény Gazdálkodási és menedzsment BA programjához kapcsolódóan.

(Jing Wang és Wenbo Hao – forrás: Szerdahelyi Éva - DUE)

A jelenlegi látogatás célja a sokéves sikeres együttműködés megerősítése. Az egyeztetések célja, hogy a jövőben minél több új kínai hallgató válassza intézményünket európai felsőoktatási tanulmányainak a helyszínéül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában