Magyar nyelv

2023.02.27. 10:00

A város és környéke legjobb alsós helyesírói

duol.hu

Ügyesek voltak a résztvevő diákok Fotók: Gárdonyi

A Gárdonyi Géza Görögkatolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola lelkes alsós munkaközösségének összefogásával évről évre meghirdeti az intézmény a város és városkörnyéki iskolák számára a helyesíró versenyét. Ezzel a megmérettetéssel a magyar nyelv szépségeinek, sokszínűségének megismertetését tűzték ki célul. Szabó-Lukács Luca, az alsós munkaközösség vezetője, a verseny szervezője tájékoztatta lapunkat az eredményekről. 

Gratulálunk a verseny dobogós helyezettjeinek

„Nagy örömünkre, nyolc általános iskolából érkeztek a tehetséges 3. osztályos tanulók a versenyre I. helyen végzett: Török Míra Kamilla (Móricz Zsigmond Általános Iskola, Dunaújváros), felkészítő pedagógusa: Balláné Spitz Mariann. II. helyen végezett: Szalai Emma (Móricz Zsigmond Általános Iskola, Dunaújváros), felkészítő pedagógusa: Ali Márta. III. helyen végzett: Urbán Zoltán (mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola, Szakiskola és AMI), felkészítő pedagógusa: Nagyné Garai Olga. Jövőre is nagy szeretettel várjuk iskolánkba a rátermett, ügyes diákokat.” 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában