Ingatlanbazár

2023.01.22. 11:30

Finom elegancia Agárdon, egy 1940-es években épült villában

Eladó egy 1940-es években épült, 225 nm-es agárdi villa. Az impozáns épület jelenlegi lakói szemmel láthatólag jó gazdái voltak az ingatlannak. A finom és elegáns megoldásokból nyugalom és jó ízlés árad. Vajon hogyan fest majd az épület a jövőben…?

duol.hu

“Velencei-tótól 500 méterre Agárdon az üdülő övezetben, teljesen felújított 225 nm-es, kétszintes, 6 szobás gyönyörű, egyedi VILLA, parkosított 1124 nm-es sarok telekkel eladó. A ház 1940-es években épült, jelenlegi kialakítása 2010-ben történt, amikor a ház hőszigetelést, homlokzat festést, új tetőt, műanyag hőszigetelt nyílászárókat és redőnyöket kapott. A hatalmas, gyönyörűen gondozott kertben két autónak FEDETT AUTÓBEÁLLÓ készült, elektromos kapuval. A házhoz kapcsolódó kicsi meglévő GARÁZS is elektromos kapuval szerelt. 

 

A fűtést és a melegvíz ellátást új, 2022-ben szerelt gazdaságos kondenzációs kazán és víztartály biztosítja. Ezen kívül fatüzelésű KANDALLÓ, az emeleten hűtő-fűtő légkondicionálók működnek. A konyha padlófűtéssel ellátott. 2021-ben a kertben gyepszőnyeg és almérővel ellátott ÖNTÖZŐRENDSZER került kialakításra. 

 

A kertben egy ÁSOTT KÚT is van. Ezen kívül egy sziklakert és pancsoló emeli a kert fényét. A SZAUNA RÉSZLEGBEN, páros pezsgőfürdő, jeges zuhany és finn szauna gondoskodik a kikapcsolódásunkról. A vizes helyiségek kerámia burkolattal, a szobák hajópadlóval burkoltak. A nappaliból nyílik a 35 nm-es részben fedett terasz, ami a csodálatos kertre néz. Az legnagyobb emeleti szobához tartozó erkély 25 nm. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában