Felajánlás a dunaújvárosi kórház javára

2023.01.05. 09:00

A vadászoktól érkezett önzetlen támogatás az egészségügyi intézménynek

Dunaújváros - Örömteli eseménnyel kezdte az évet a Szent Pantaleon Kórház és az ahhoz kapcsolódó „Az Emberek Egészségéért Alapítvány”, amikor dr. Jobbágy Lajos főigazgató január 4-én átvehette a támogatásukról szóló emléklapokat.

Szente Tünde

Méhes Lajos és dr. Jobbágy Lajos Fotó: a szerző

Az Országos Magyar Vadászkamara Fejér Vármegyei Területi Szervezete 500 ezer forintos, a Sárréti Egyetértés Vadásztársaság további 500 ezer forintos támogatásáról biztosítja a Szent Pantaleon Kórház fejlesztési elképzeléseit. Az ezt igazoló dokumentumot Méhes Lajos vadászkamarai és vadásztársasági elnök nyújtotta át dr. Jobbágy Lajos kórházi főigazgatónak, aki elmondta, hogy a december 20-i jótékonysági sportbál bevételeit egészítik ki a mostani felajánlásokkal. Ezáltal közelebb kerülnek egy ifjúságvédelmi pszichoterápiás kórterem létrehozásához. Ígérete szerint jelezni fogják, hogy mire fordították a beérkezett felajánlásokat, de addig is a kórház dicsőségfalára kerülnek a támogatásokat igazoló emléklapok.A vadászoktól érkező önzetlen támogatást az ünnepség résztvevői a kórház kommunikációs munkatársa, Kovács Bettina gondolataival köszönték meg: „Egymás nélkül a semmiben keringünk. Amikor azt nézzük, mi mit teszünk az asztalra és nem azt, hogy más mit és mit nem, abban a pillanatban megszületik a megoldás is: a társadalmi felelősségvállalás.” 

Vadászkamarai és vadásztársasági emléklapok Fotó: a szerző

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában