Széchenyi

2022.12.18. 18:00

A karácsonyi nagy koncert előtt

DH

A Széchenyi István Gimnázium gazdag kulturális programmal búcsúzik a 2022-es évtől. A hagyományos decemberi műsorok között találhatjuk 19-én, hétfőn, 16 órától a kisgimisek karácsonyi ünnepségét. A gimnáziumban tanuló ötödikesek meglepetés karácsonyi mesejátékkal ajándékozzák meg szüleiket, s azt a diáktársak előtt is bemutatják majd a december 21-i utolsó tanítási napon. 

December 20-án, kedden, 17 órától karácsonyi koncerttel várják az érdeklődő szülőket, rokonokat, barátokat a gimnázium együttesei. Fellép majd a Széchenyi István Gimnázium Vegyeskara, Cappella kiskórusa, és hangszeres szólistái, akik sok hazai versenyen, például a Helikoni Ünnepségeken, Keszthelyen bizonyítottak korábban Pocsai Mária pedagógus vezetésével. Megmutatja tudását a gimnázium – szintén országosan ismert és elismert – Puxínpada Péntek Klára tanárnő vezetésével. 

Ha az elmúlt éveket vesszük alapul, akkor nyugodtan kijelenthetjük, nagyszerű élmény vár majd azokra, akik megtekintik a fiatal tehetségeket.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában