Dunaújvárosi Egyetem

2022.11.29. 12:00

TIP Napot tartottak a Dunaújvárosi Egyetemen

DH

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A Dunaújvárosi Egyetem (DUE) tudáscentruma köré szerveződő új Területi Innovációs Platform (TIP) a térség innovációs szereplőinek egyszerre biztosít lehetőséget az innovációs szakpolitikai irányok közvetlen megismerésére, a helyi innovációs ökoszisztéma megerősítésére, együttműködések kialakítására. 

A TIP hálózata az egyetemek tudásbázisára alapozva nyit utat az innovációnak, új szemlélettel ösztönözve az információáramlást és a tudástranszfert, folyamatos együttműködési és kapcsolatépítési lehetőséget biztosítva az adott térség innovatív szereplőinek. Az egyetem a TIP hálózathoz csatlakozva vállalta, hogy évi 4 alkalommal szervez TIP Napot, ahol bemutatják a DUE tudástérképét az esetleges további együttműködések fényében. Így került sor november 24-én egy újabb TIP Napra a Kerpely Antal 35. Kollégiumban, ahol a DUE, illetve az Informatikai Intézet pályázatairól esett szó, valamint bemutatkoztak a műszaki kutatócsoportok is. Az eseményt dr. Pázmán Judit tudományos és kutatási rektorhelyettese nyitotta meg – közölte honlapján a DUE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában