Rácalmás

2022.11.22. 17:00

Pénzügyekről és tervekről is tájékoztatják a lakókat

Körmendi Erzsébet

Az önkormányzat pénzügyeiről is szó lesz

Fotó: © Zsedrovits Enikő

Rácalmás Közmeghallgatást tart Rácalmás Önkormányzat képviselő-testülete november 30-án, jövő héten szerdán délután öt órai kezdettel a korábbi években megszokott helyszínen, a Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtár nagytermében (Rácalmás, Szigetfő u. 31.) 

Az előre meghirdetett napirend szerint három fő pontja lesz ennek a fórumnak, amelyre az önkormányzat vezetői várják a településen élő polgárokat. Schrick István polgármester tájékoztatásában beszámolót hallgathatnak meg a jelenlévők az önkormányzat 2021. évi – vagyis az elmúlt évi – költségvetésének teljesítéséről. 

Ezt követően – illetve ennek folytatásában – pedig ismerteti a település első embere az önkormányzat 2022. évi pénzügyi, gazdasági helyzetéről, valamint a helyi beruházásokról szóló beszámolót. 

A tájékoztatót követően a közmeghallgatáson részt vevő lakóknak lehetőségük lesz hozzászólni a témákhoz, illetve elmondani a javaslataikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában