Januártól

2022.11.27. 15:00

Ingyenes nyelvtanfolyam segíti az iváncsai munkavállalókat

Jövő év januárjától Iváncsa önkormányzata ingyenes nyelvtanfolyamot kínál a helyieknek. A nyelvtanulás elsődleges célja, hogy segítse azok munkába állását, akik hivatásában elvárás az idegen nyelv ismerete.

Héjj Vivien

Fotó: shutterstock

Fotó: Prostock-studio

A munkaerőpiaci viszonyokat tekintve nem túlzás állítani, hogy egyre több pozícióban elvárás a társalgási szintű idegennyelv-ismeret, s ezen belül is a munkáltatók többsége az angol nyelvet preferálja.

Ehhez kapcsolódva Iváncsa önkormányzata 2023 januárjától ingyenes nyelvtanfolyamot szervez a helyi lakosok részére. A jelenlegi tervek szerint a nyelvoktatásra heti két alkalommal, késő délutáni időpontban kerül sor a faluházban.

Molnár Tibor polgármester tájékoztatása szerint a tanfolyam elsődleges célja, hogy segítse azok munkába állását, akik számára előnyt jelent majd az angol nyelv alapfokú ismerete. Természetesen a munkavállalókon túl is nyitott a lehetőség bárki számára, aki szívesen foglalkozna az idegen nyelv elsajátításával.

A tanfolyam lebonyolítására az önkormányzat Császárné Viló Judit angol szakos pedagógust kérte fel. Azok, akik szívesen részt vennének a januárban induló tanfolyamon, december 10-ig jelezhetik szándékukat Rudas Attilánál a +36/30-846-55-93-as telefonszámon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában