Magyarország 365

2022.11.11. 08:21

Holczer Tibor, Pálfi László és Kontár Csaba Attila fotóit 38 ezer kép közül választották ki, szavazzanak rájuk

duol.hu

Tibor egykik kedvenc témája a Pentele híd. Elképesztő fotó!

Fotó: Holczer Tibor

Kedves olvasónk, Holczer Tibor - kinek fotóit már többször csodálhattuk itt a duol.hu felületén – jelentkezett a Magyarország 365 fotópályázatra és közel 38 ezer kép közül beválasztották a 165 szavazatra érdemes pályamunka közé. Pálfi László - kinek nemrég a Bartók folyosógalérián a Panoráma egyesülettel volt kiállítása -  szintén bekerült a szavazásra jogosultak közé. Kontár Csaba Attila képei közül A Magyar Zene Házáról "Formák és Üveg" címmel, önálló kép Budapesten a Várban készült "Kocka" címmel és sorozat a felújított Szent István teremről készült "Helyreállítva" címmel választhatnak. Most a közönségen a sor, hiszen november 10. és 24. között lehet szavazni a fotókra. Ehhez azonban regisztrációra van szükség. A fotópályázat honlapját megnyitva elsőként a regisztrációval találkozunk. 

 
 

Az e-mail címünk és a jelszó megadása után egy elektronikus levelet kapunk e-mail fiókunkba.

 

Ezt megnyitva egy megerősítő linkre kell kattintani, hogy a regisztráció végleges legyen, majd kattintsunk a középső kategóriára, itt találhatók Holczer Tibor, Pálfi László és Kontár Csaba Attila fotói. 

 
Pálfi László az Életképek kategóriában indult Férfi fehérben című fotójával.

A sikeres szavazás után a kép mellett láthatjuk, hogy erre a képre szavaztunk.

 
Kontár Csaba Attila képei közül A Magyar Zene Házáról "Formák és Üveg" címmel, önálló kép Budapesten a Várban készült "Kocka" címmel és sorozat a felújított Szent István teremről készült "Helyreállítva" címmel választhatnak.

Összesen három szavazatot lehet leadni, kategóriánként egyet. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a fotósorozatok egy pályaműnek számítanak, vagyis szavazat csak a sorozat egészére adható le. 

Szavazzunk minél többen a Pentele híd csodás fotójára!
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában