Idén is

2022.11.30. 13:00

Hagyj el egy mikuláscsomagot

Idén is megrendezik a nagysikerű Hagyj el egy mikuláscsomagot akciót. Az országos akció célja, hogy mosolyt csaljanak december 6-án a megtalálók arcára, legyen az akár gyermek, vagy felnőtt.

duol.hu

Az elmúlt négy évben közel 20.000 mikuláscsomagot hagytak el az akcióhoz csatlakozók. Idén eddig, több mint 200 településről érkezett visszajelzés az akcióra, így Dunaújvárosból és környékéről is. 

Megtelt szivecskékkel az ország

Ancsin Alex, a Hagyj el egy mikuláscsomagot akció szervezője és ötletgazdája szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a kezdeményezésről ír:
- Ezen a napon nem csak ajándékozunk, hanem varázsolunk is. Ünnepi hangulatot, örömöt, mosolyt. A legszebb ajándékot mégis azok az önkéntes mikulások kapják, akik csatlakoztak a kezdeményezéshez, hiszen azt a jóleső érzést, hogy boldoggá tettek valakit/valakiket semmi nem múlja felül. Legyünk az a Mikulás, aki december 6-án egyaránt okoz örömet gyermeknek és felnőttnek!

Facebook esemény: https://fb.me/e/3bU0egLfX

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában