SNI

2022.10.24. 10:00

Különleges előadókat várnak az Esőcseppek

Az SNI (speciális nevelésű igényű) gyerekek és szüleik érdekvédelmében létrejött Esőcseppek Alapítvány két, nem mindennapi előadót hívott meg.

TT

Cseh Judit (Szivárványszemüvegben Facebook-oldalról) és Bognár-Gere Orsolya (Kontroll-álom Facebook-oldalról) 2022. november 12-én, szombaton 14 órától 18 óráig a Munkásművelődési Központ 310-es termében tart előadást az érdeklődőknek, és minden kérdésre készségesen válaszolnak majd.

Előadás egy autistát nevelő autista tapasztalatairól

A szervező alapítvány vezetőjétől, Kostyák Esztertől megtudtuk, hogy Cseh Judit egy olyan autista édesanya, akinek szintén autista gyermeke van. Bognár-Gere Orsolya szintén autista édesanya, akinek gyermeke pedig PDA-érintett. Mindketten rutinos előadók, akik több meghívást kaptak már az országban. Beszélnek majd magukról, és az őket körülvevő környezetről, tapasztalataikról. De kifejezetten várják majd a jelenlévők kérdéseit is, szívesen beszélnek a sorstársakat érintő bármely témáról is a saját megítélésük és tapasztalataik alapján. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában