Ingatlanajánló

2022.10.16. 11:30

Eladó egy kétgenerációs álom ház Kápolnásnyéken

A 470 nm alapterületű, kétgenerációs ingatlan klasszikus eleganciával keresi új tulajdonosát. A vételár 289 millió forint. Lássuk, mit is kínálnak ezért Kápolnásnyéken!

duol.hu

“A KÁPOLNÁSNYÉKI KÉTGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ jellemzői:

-VÍZKÖZELI INGATLAN, VELENCEI TÓ MINDÖSSZE 1100 MÉTER!

 -Az épület 2 külön lakrészből áll, Mindegyikhez külön kazánnal, egyiknél plusz cserépkályha, másiknál kandallóval is lehet fűteni.

 

 EZEN HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ, KÉTGENERÁCIÓS  CSALÁDI HÁZ jellemzői: 

-Lakótér:  470 nm, melynek elosztása a következő: Első lakérészben hatalmas nappali étkezővel ,konyha, előszoba, fürdőszoba, wc,  közlekedő, emeleten két hálószoba nagy nappali, fürdőszoba, wc kapott helyet. A hatalmas 135 nm teraszon áthaladva a másik lakrész földszintjén található még  konyha étkezővel fürdőszoba wc-vel, nagy tágas nappali, emeleten szintén hatalmas nappali, szoba, fürdőszoba található.  Az egész ház alápincézve. Ki lett alakítva egy iroda helyiség. Többi helyiségek tárolók. 

- Praktikusan kialakított, tágas belső terek jellemzik.

- 2300 nm kert , gyümölcsfákkal.

-Délnyugati tájolás. 

-Fűtést és melegvizet kondenzációs gázkazán biztosítja, mind ezek mellet klíma berendezések valamint cserépkályha és kandalló találhatók

- A Fúrt kút 48 m mélységből táplálja a ház vízellátását, de természetesen a vezetékes vízellátásra is át állítható [...]

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában