Első a biztonság

2022.09.24. 16:00

Országos programsorozaton vettek részt a Székesfehérvári Németh László Általános Iskola diákjai

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság és a Magyar Biztosítók Szövetsége szervezésében ismét megrendezésre került a Biztonság Hete programsorozat 2022. szeptember 19-24. között.

police.hu

A kampány keretében a Fejér Megyei Balesetmegelőzési Bizottság, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály, a Székesfehérvári Balesetmegelőzési Bizottság, a Magyar Vöröskereszt, a Magyar Biztosítók Szövetsége, az Abus Hungária Kft., a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, valamint a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai közösen 2022. szeptember 23-án a Székesfehérvári Németh László Általános Iskola diákjainak tartott rendezvényen a közlekedéssel kapcsolatos kockázatokra, azok helyes kezelésére és a biztonság különböző aspektusaira hívták fel a gyermekek és a tanárok figyelmét.

A nap folyamán több mint 250 diák vett részt a programon. A fiatalok 10 állomáson keresztül teljesíthettek játékos elméleti és gyakorlati feladatokat, aminek során hasznos tanácsokat és ajándékokat kaptak, valamint rengeteg élménnyel gazdagodtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában