Dunaújvárosi Egyetem

2022.09.21. 16:00

Alma mater találkozót tartott az egyetem

Újra megtelt az „A” épület egyenruhásokkal. 2022. szeptember 17-én az Alma Mater visszahívta a 10-20-30 vagy annál több éve végzett hallgatóit egy találkozóra.

duol.hu

Fotók: Dunaújvárosi Egyetem

Már hagyománynak számít a Dunaújvárosi Egyetemen, hogy megszervezze a jubiláló volt hallgatóinak azt a rendezvényt, ahol újra összejöhetnek beszélgetni, szórakozni, hiszen már 10-20 vagy akár több éve találkozhattak utoljára. Az Alma Mater minden évben megteremti azt a napot, ahol a szaktársak, barátok találkozhatnak újra egy szakestély és egy bál keretein belül.

Idén már sokadjára az Alma Mater Találkozó- és Szakestély rendhagyó módon zajlott le, ugyanis nem csak azokat a hallgatókat várta vissza, akik kerek évtizede végeztek, hanem minden olyan érdeklődőt, volt és jelenlegi hallgatót, akik részt kívántak venni az eseményen.

 

Kalocsai Imre, az Alma Mater Kör elnöke köszöntötte először a résztvevőket a vacsora előtt, majd átadta a szót az esemény fővédnökének, Dr. Pázmán Judit rektorhelyettes asszonynak, aki megnyitotta az estét. Beszédében elmondta, hogy az idei tanév már több, mint az ötvenedik tanévként indul, ami igazolja, hogy intézményünk sikeres, valamint helye van a régióban.

Bízunk benne, hogy a Dunaújvárosi Egyetem a továbbiakban is hasonlóan vonzó, fejlődő oktatási intézmény marad a környékbeli diákoknak, valamint vonzó hely marad a volt hallgatóink számára is. 

– fejezte be gondolatait rektorhelyettes asszony.

Az ízletes és kiadó vacsora után, melyet most is a Campus Étterem szolgált fel, rögtön kezdődött a szakestély, a Praesidiumon Dr. Kiss Endrével, a Dunaújvárosi Egyetem professor emeritusával. Az este jó hangulatban telt, remek történetekkel jöttek a felszólalók. Megannyi „komoly pohár”, megemlékezés és vidámság jellemezte a rendezvényt.

A szakestély végén, a „Szabadfolyás” alatt maradtak még a barátok továbbra is beszélgetni, énekelgetni, miközben az épület folyosóján már zajlott a bál, így kedvére mindenki megtalálhatta a maga szórakozását az estén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában