Biztosan célba ér a segítség

2022.08.21. 07:00

Ismét indul a Hankook Abroncsadományozási Programja a segítő szervezetek számára

Idén is meghirdeti a Hankook Tire Magyarország Kft. Abroncsadományozási Programját. Ennek keretében a vállalat abroncsokkal támogatja azokat a kiválasztott közhasznú szervezeteket, akiknek a munkája elképzelhetetlen gépjárműhasználat nélkül. A vállalat ezzel szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy a szervezetek által kínált segítség a lehető legnagyobb biztonságban jusson el oda, ahol szükség van rá. Az országos vagy regionális alapítványok és egyesületek pályázatait a www.hankookadomany.hu oldalon várják 2022. szeptember 5-ig.

duol.hu

Fotó: Hankook

A Hankook Tire Magyarország Kft. immár tizenegyedik éve járul hozzá Abroncsadományozási Programjával a társadalom számára fontos tevékenységet végző országos és/vagy helyi hatáskörű szervezetek zökkenőmentes működéséhez azzal, hogy ingyenesen biztosítja számukra a gépjárműveiknek megfelelő új gumiabroncsokat. A pályázók kiválasztásakor külön figyelmet fordítanak a kisebb szervezetekre, amelyek számára ez a beruházás különösen megterhelő, vagy akár lehetetlen lenne. A vállalat ezzel szeretne évről évre hozzájárulni ahhoz, hogy a segítség az ország minden pontján biztosan eljusson oda, ahol szükség van rá, azok pedig, akik mások segítésére tették fel az életüket, a lehető leghatékonyabban és legnagyobb biztonságban végezhessék a munkájukat. Ezek a szervezetek nem ritkán évente több tízezer kilométert tesznek meg négy keréken, az elhasználódott vagy nem megfelelő gumiabroncsok lecserélése pedig elengedhetetlen feltétele a biztonságos közlekedésnek.

A Hankook Értékteremtő Program szerves részeként 2012-ben életre hívott kezdeményezés célja, hogy a különböző szektorokban fáradhatatlanul tevékenykedő civil egyesületek és a mindennapok hősei, a tűzoltók, a mentők és polgárőrök biztonságosabban láthassák el feladatukat, akár betegek, idősek, rászorulók vagy nagycsaládosok megsegítéséért dolgoznak, akár a környezet védelmének szolgálatában állnak. A programnak köszönhetően az elmúlt tizenegy év alatt több mint 22 000 db prémium minőségű Hankook abroncsot adományoztak a jó ügyeknek, összesen több mint 1100 szervezet (többek között az Országos Mentőszolgálat, a Magyar Vöröskereszt és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság) támogatásán keresztül.

A hazánkban egyedülálló program során a Hankook tavaly 2172 db abroncsot adományozott, amivel összesen 224 regionális és három országos szervezet mobilitásához járult hozzá. A Hankook Tire Magyarország Kft. a tavalyi és a tavalyelőtti évben kiemelt hangsúlyt helyezett a járvány elleni védekezésben valamilyen módon résztvevő szervezetek támogatására is.

Az adományozási program idén is megnyílik a szervezetek előtt, 2022. augusztus 22-től 2022. szeptember 5-ig várják a pályázatokat a www.hankookadomany.hu oldalon, ahol a pályázók megadhatják a számukra ideális abroncsok méreteit. A pályázatok elbírálásáról a vállalat 2022. szeptember 12-ig értesíti a pályázókat, a sikeres pályázók pedig legkésőbb november 11-ig megkapják a kiválasztott abroncsokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában