Daruszentmiklós

2022.06.29. 11:00

Igazi nyári szünetes programokat kínálnak a daruszentmiklósi kisiskolásoknak

Egy kisebbfajta csoda történt a daruszentmiklósi napközis gyermekekkel. Olyan vidám csatazajjal foglalták el a tereiket, mintha az mindig is játszóház, és nem pedig illő komolysággal kezelendő iskola lenne. Az intézmény olyan csodálatos természeti környezetben található, amit bármelyik tanintézet örömmel fogadna.

Balogh Tamás

A rájuk bízott gyermekek kedvében járnak

Az eheti programról Nagy Margit a Benedek Elek tagiskola intézményvezetője mesélt nekünk.
Az idei napközis táborunkat az elsőtől a hetedik osztályos tanulók számára hirdettük meg, amire zömében alsó tagozatosok jelentkeztek. A tematikát úgy próbáltuk összeállítani, hogy mindenki találjon benne kedvére valót. Naponta változó program várja őket. Hétfőn a környezetvédelem, környezettudatosság és a természet köré szervezték a tennivalókat. A keddi a sporté volt, ahol az eredményhirdetést olyan izgalommal és visítással ünnepelték, akár egy országos bajnokságot. Aztán lesz egy vizeskedős- kézműveskedős napunk is. A helyi önkéntes tűzoltók megígérték, hogy a másik napon egy igazi habparty-t teremtenek a gyermekeinknek. Zárásként pedig egy délelőttöt szánunk a néptáncra és a népi gyermekjátékokra.

Nagy Margit Fotó: Balogh Tamás

Együtt élni a heti hőségriadóval 

Elrendelték, azért annak a szellemében tesszük a dolgunkat. Szerencsére  a mi környezetünk, a hatalmas lombos fák az udvaron is megnyugtató árnyékot biztosítanak. A délelőtti órákat töltjük az udvaron, délutánra behúzódunk az épületbe. Jókedvű, felszabadult a társaság, öröm rájuk nézni. Biztosak lehetünk benne, hogy jól érzik magukat.

A jövő hét is kellemes izgalmakat ígér

A „Határtalanul” program keretében, aminek a célja a „magyar – magyar” kapcsolatok erősítése, a felsősök egy tizenöt fős csoporttal és a kísérőikkel Erdélybe utaznak. 

Az eredményhirdetés


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában