Dunaújváros

2022.05.06. 08:00

Stábértekezlet párnák között

Rendhagyó stábértekezletet tartott a Dunaújvárosi Hírlap szerkesztősége, tette mindezt Őze Áronnak, a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza igazgatója társaságában.

Morva Dávid

Fotó: LI

Ezúttal a Vasmű út 33. helyett a Bartókban indította a napot a szerkesztőség, az indok kézenfekvő: keddtől az intézmény aulájában megtekinthető Szabóné Zsedrovits Enikő a Hírlap és a duol.hu fotóriporterének harmadik, „Pihenő” névre keresztelt tárlata, amelyet az intézmény első embere, Őze Áron is méltatott. 
„Már tavaly értesültem Enikő kiállításáról, de a párnákra nem számítottunk. Ez azért nagyon kedves dolog és egyben zseniális ötlet, mert ilyet ez idáig nem tapasztaltunk. Mindenki ámult a megvalósításon. Egészen aprólékos látásmódra vall, a képeken szerepelő, egyébként mindennapos dolgok megtalálása. Hiszen ezek a történések számítanak igazán. Sok rendezvényen találkoztam már Enikővel, meg persze a fotóival is, de ezt az oldalát eddig nem ismertem. Üdítő, hogy egy olyan két év után, ami mögöttünk van, kapunk egy ilyen „pihenést”, a párnákkal társítva… remek ötlet, kiváló megvalósítás. 
Őze Áron méltatását követően a szerkesztőség megkezdte az érdemi munkát, amelyet követően még egyszer mindenki tüzetesen megcsodálhatta mind a huszonnyolc képet. A Pihenő egészen a hónap végéig megtekinthető a Bartók aulájában.

Fotókiállítás és stábértekezlet egy helyen, a Bartókban Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában