Tűzmegelőzés

2022.05.08. 16:00

Már huszonhárom tűzvédelmi teszt érhető el

A BM OKF országos tűzoltósági főfelügyelősége májusban is elkészítette a lakosság tűzmegelőzési ismereteinek felmérését és fejlesztését célzó tűzvédelmi tesztjét. A XXIII. online kvízben szereplő kérdések a tűzoltósport-versenyekhez kapcsolódnak.

KATVÉD

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A főfelügyelőség az Országos Tűzmegelőzési Bizottsággal való együttműködésben összeállított teszt révén lehetőséget nyújt az érdeklődőknek arra, hogy felmérjék tűzvédelmi tudásukat, és bővítsék ismereteiket. A már elérhető feladvány egyebek mellett a következő kérdésekre kínál választ: Nem tudja, mi a teendője, ha otthonában tűz keletkezik? Bizonytalan a serpenyőben kigyulladt égő olaj eloltásával kapcsolatban? Aki kitölti teszteket, ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kap választ, egyúttal felmérheti tudását, és értékes, fontos információkat kaphat a tűzmegelőzéssel kapcsolatban.

A legújabb tesztet a katasztrófavédelem oldalán megtalálja.

Korábbi tesztjeinket is ugyanitt érheti el.

Segítheti is a katasztrófavédelem munkáját. Amennyiben kitölti az alábbi rövid kérdőívet, visszajelzést kapnak arra vonatkozóan, hogy a jövőben milyen tűzmegelőzési témákban szükséges pontosítani, bővíteni a lakosság ismereteit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában